Over ons

SIEEM is een hip, jong Nederlands label voor de jonge mama en haar mini-me. Maar ook voor de zusjes, nichtjes, buurvrouw, vriendin: want jullie zijn een!

Het gezicht achter SIEEM

Hoi, dat ben ik! Simone Jellema, 25 lentes jong en woonachtig in het mooie  
polderdorp Zeewolde. In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg en een student SPH.

 In 2013 is Jewells geboren na een uit de hand gelopen hobby (namelijk sieraden maken) die ik ben gaan verkopen via social media en later via een webshop. Vanwege mijn opleiding SPH ben ik een periode met Jewells gestopt omdat er te   weinig uren in een dag zaten, nu dat allemaal in de afrondende fase zit kan ik weer door, vol frisse ideeën en inspiratie.

 In september 2018 begon het te kriebelen met Jewells: het was niet voldoende. Sieraden maken is mijn passie, maar ook het maken van (baby) accessoires achter de naaimachine. Waarom zou ik het niet combineren? Ja, waarom niet eigenlijk? Daar was het idee geboren voor een webshop voor beide. Die webshop ging SIEEM heten.

 Zomerondernemer

In oktober 2015 is Jewells de winnaar geworden van de landelijke finale van Zomerondernemer. In april 2016 heeft Jewells daarom meegedaan aan de International Trade Fair in Riga, Letland. Een beurs met wereldwijde jonge ondernemers die aan het grote publiek hun merk mochten presenteren.

 Interesse in deelname aan Zomerondernemer met jouw (toekomstige) bedrijf? Neem dan contact met mij op via het contactformulier!